TT Motorsport Sweden AB

Organisationsnummer: 559250-9284

TuneTec Motorsport’s motto är att ge liv i ditt fordon. Vi samarbetar med internationella tuners där målet är att ständigt eftersöka nya uppdateringar och lösningar för dessa specifika bilmodeller. Eftersom vi själva går in i bilens ECU samt TCU så kan vi garantera dig en optimal mjukvara för just din bil!

Inte nog med prestanda så sänker vi också bränsleförbrukningen då detta är efterfrågat pga Sveriges bensinpriser! Efter ungefär 1 år eller 2000mil kan vi garantera dig att du har gått +/- 0 om du jämför vårt pris med vad du egentligen skulle betala i bensin utan optimeringen. Så varför tveka?

Då vi vet att din bil är en del av ditt hjärta så behandlar vi bilen med extrem precision och respekt. Allt utförs i detalj från att du lämnar bilen till att du hämtar den. Vi går grundligt igenom bilen innan vi utför vårt arbete.
Är det något som behövs åtgärdas så kontaktar vi er för en lösning då vi också servar bilar.

Vi är specialiserade på BMW, Mercedes-benz och VAG-koncernen med inriktning på omprogrammering av motorns styrdon där vi loggar bilen innan för att lära känna original mjukvaran och sedan justerar helt utifrån just din bil!

Optimering av C63 AMG w205