SPÅRA ORDER

För att spåra din beställning, anger du ditt beställningsnummer och klickar på ”Spåra”. Uppgiften finns i ditt kvitto och i beställningsbekräftelsen du fick via e-post.

OPTIMERING

Du bokar snabbt genom att välja ditt bilmärke och modell på första sidan!
Detta tar dig till vilken typ av optimering du eftersöker och sedan kommer du se ett prisförslag!

En optimering tar normalt 6-12 timmar beroende på bilmodell!
Eftersom vi läser bilens originala mjukvara för att sedan göra en helt skräddarsydd mjukvara tar det längre tid! Inget detaljerat jobb går på endast några få timmar! Vårt motto är precision och perfektion.
Du ska kunna ge allt medans bilen mår bra!

Nej. Även fast det är indentisk bil- och årsmodell så kan effekten efter optimering variera. En bil med högre miltal kan få aningen mindre hästkrafter.
Alla bilar kommer inte ut med exakt identisk effekt från fabrik.
Vi kollar hur bilen mår från originala mjukvaran för att sedan justera den bästa tänkbara mjukvaran för just din bil.

Väldigt detaljerat arbete, alla komponenter skall lira perfekt (växellåda, motor, turbo, koppling med mera). Sedan tar vi bort fartspärren om så önskas, alltså ger vi dig bilens fullaste potentialen samtidigt som det blir mer ekonomisk i förbrukning!

Kort svar, Nej. Redan från fabrik stryps bilarna från sin fulla potential pga regler och garantier. Det vi gör är att vi ger din bil den originala potential som komponenterna i bilen egentligen gjorda för att ha. Vi är extremt noga med att logga och värdera bilen efter varje liten touch. Din bil skall prestera bättre och må minst lika bra som den var original!

Har du fler frågor så maila gärna [email protected]
så svarar vi samma dag innan klockan 16:00.

VILLKOR

Om en tidsbokning avbokas inom 24 timmar kommer vi debitera en administrationsavgift på 1.000kr.
Avbokning sker per mail till [email protected], skriv Avbokning  och ditt Registreringsnummer i titeln. Ni kan även använda vårt kontaktformulär!

Läs mer på våra Allmänna Villkor

  • Ditt meddelande om att vilja nyttja ångerrätt ska nå TT Motorsport Sweden AB senast 14 dagar (och minst 7 arbetsdagar) efter att du mottagit produkten.
  • Returnera varan med original kartong och det avsedda emballaget snarast efter att du meddelat säljaren om att avtalet frånträds och följ säljarens övriga villkor gällande retur.
  • Återbetalning sker inom 30 dagar från det att varan mottagits av TT Motorsport Sweden AB
  • Varan ska vara komplett och hel i original förpackning med tillhörande embalage.

Läs mer på våra Försäljningsvillkor

Innan retur, kontakta oss först!

Kund står alltid för retur, om inte vi har orsakat skadan (defekt eller fel-paketerat)

Returen skall alltid retuneras med Postnord eller DHL.

Garantin gäller 2 år efter utfört arbete

Läs mer på våra Villkor

Personuppgifter och Sekretesspolicy GDPR, EU:s dataskyddsförordning, ställer högre krav på oss hur vi som företag behandlar dina personuppgifter.

De personuppgifter vi på TT Motorsport Sweden AB samlar in eller som du lämnar i samband med köp samt annan kontakt behandlas med största respekt och är enligt de lagar och förordningar som gäller vid tidpunkten.
Lagring av personuppgifter sker i vår databas, dessa uppgifter används för att vi på TT Motorsport Sweden AB ska kunna fullfölja våra åtagande gentemot dig

Lär mer om våra Villkor